Reparatie Onderdelen

Wij voeren allerlei voorkomende reparaties uit aan de Lanz gloeikop, half- en voldiesel tractoren en de verschillende onderdelen die bij deze modellen hoort.  Dit kan gaan om volledige restauraties en reparaties aan traktoren of gedeeltelijke reparaties. Deze restauraties en reparaties voeren wij uit in onze werkplaats. Hieronder ziet u een aantal handelingen die wij uitvoeren tijdens het restaureren van tractoren en onderdelen.

pomp instellen
Op bovenstaande foto kunt u zien hoe het inspuitmoment wordt afgesteld.

Verstuiver
Heeft u een verstuiver die gemonteerd of afgesteld moet worden? Dit doen wij graag voor u en kost niet veel tijd. Klaar terwijl u wacht!

oliepomp-1
Wij kunnen voor u uw oliepompen voor de Lanz half-en voldiesel repareren en afstellen, binnen 14 dagen klaar.

regulateur
Op deze foto ziet u regulateurs die wij gecontroleerd en eventueel hersteld hebben. Heeft u interesse in een of meer van deze onderdelen? Dan kunt u deze ook los bij ons kopen.

revisie drijfstang
Hierboven ziet u een foto van herstelde drijfstangen en krukassen. Mocht u een of meerdere onderdelen nodig hebben, dan kunt u deze bij ons gewoon los bestellen.

revisie naaf
Wij kunnen voor u ook uw voorassen controleren en indien nodig herstellen. Mocht u losse onderdelen nodig hebben, dan kunt u ook altijd bij ons terecht.

remvoering
Wij kunnen voor u ook uw remvoering opklinken. Uw oude remschoenen worden dan eerst gewassen. Vervolgens wordt de oude remvoering verwijderd en de remschoenen worden hierna gestraald en gespoten in een antiroest primer. Als laatste stap worden de voeringen op de remschoenen geklonken.